Aglomeraţie mare în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie

0

Într-o singură zi, 5 tineri au fost reţinuţi. Trei dintre ei sunt din BUCU şi au ajuns la zdup pentru că au furat cupru de la o societate comercială. Aceştia sunt suspectaţi că, în noaptea de 2 spre 3 aprilie, au sustras un cablu din cupru, lung de 150 m, din hala unei societăţi comerciale, din Slobozia, cauzând un prejudiciu de 21.000 lei.
Bărbaţii, cu vârste între 25 şi 28 de ani, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Ialomiţa.
În baza probatoriului administrat, faţă de cei trei s-a dispus începerea urmăririi penale, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, cu propunere de arestare preventivă.
În acelaşi timp, oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor trei şi recuperarea prejudiciului cauzat de aceştia.
Alţi doi tineri de 23 şi 34 ani, din Constanţa, au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J, pentru că, împreună cu un alt tânăr, au sustras motorină din rezervorul unei autoutilitare.
Poliţiştii i-au surprins în flagrant în timp scoteau motorină din rezervorul unei autoutilitare. La apariţia echipajului de poliţie, hoţii s-au urcat într-un autoturism şi au plecat în trombă pe trotuar.
La scurt timp, făptaşii au fost prinşi, iar faţă de cei trei s-a dispus începerea urmăririi penale. Ei vor fi cercetaţi în libertate.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.