Agonie şi extaz în Sala Sporturilor din Slobozia

0
Echipa de handbal a Clubului Sportiv Municipal a reuşit să obţină cele două puncte necesare urcării în clasament pe locul doi şi readuce iubitorilor acestui sport speranţa de promovare în Liga Naţională.
După o primă repriză detaşată, încheiată la pauză cu 8 goluri diferenţă în favoarea gazdelor, handbalistele antrenate de Marian Simion fie s-au relaxat prea mult, fie au clacat şi au pierdut din diferenţă până în ultimul minut de joc, când Ştiinţa Bacău s-a apropiat la un gol distanţă.
Deşi pe teren echipa era cu un jucător în minus, iar handbalistelor noastre nu le ieşeau nici măcar pasele, suportul galeriei a fost atât de susţinut, încât în ultimul minut, CSM Unirea Slobozia a reuşit să recupereze pe atacul băcăoancelor şi au înscris două goluri consecutiv, în delirul total al spectatorilor.
La finalul partidei, spectatorii, sleiţi de emoţii, au apreciat spectacolul handbalistic al celor două combatante. Cum tribunele s-au dovedit prea mici pentru publicul spectator, primarul Gabi Ionaşcu promite că va merge în audienţă la ministrul Dezvoltării, pentru a debloca fondurile de construcţie a Sălii Polivalente.
Duminica aceasta, CSM Unirea Slobozia va întâlni în deplasarea pe Activ Ploieşti, numărul unu în clasament. De pe poziţia a doua, echipa noastră rămâne în cărţi pentru promovarea în Liga Naţională, obiectivul nerostit, dar ţintit tacit de antrenorul Marian Simion, ceea ce ar fi o performaţă fără precedent pentru handbalul ialomiţean.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.