Agresata si hartuita in masina de ocazie

0

Ziua in amiaza mare, o femeie din Dragoiesti a fost hartuita sexual de un sofer care a luat-o in masina, la ocazie. Ieri dimineata, femeia in varsta de 48 de ani, a plecat de la domiciliul său din comuna Drăgoiesti, către comuna Roşiori,  pentru rezolvarea unor probleme personale. Dupa ce si-a rezolvat treburile, femeia a iesit la ocazie pentru a se intoarce acasa si a fost luată în maşină de către un sofer necunoscut care conducea un autoturism inmatriculat in capitala.

Pe durata deplasării, conducătorul auto a ales sa mearga pe un drum agricol, situat între cele două localităţi. Dupa un km de drum parcurs pe camp, soferul a oprit si i-a propună femeii să întreţină relaţii sexuale cu el.

În urma refuzului categoric al părţii vătămate, şoferul a insistat, motiv pentru care femeia a început să-l lovească. Cu această ocazie, şoferul a lovit-o pe femeie şi a dat-o jos din maşină, lăsând-o pe drumul din câmp.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, la scurt timp a fost identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat în vârstă de 32 ani din comuna Roşiori, care a recunoscut faptele comise. El este acum cercetat pentru tentativă de viol.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.