Ai bani? Facem analiza. Nu ai? Te asteptam pana mori

1

Este vorba despre tânăra de 30 de ani, care se află internată la institutul oncologic Fundeni, pentru o intervenţie chirurgicală de neoplasm uterin.

Pentru a putea intra în sala de operaţii, medicii specialişti au nevoie de rezultatele unor analize tomograf.

Realizarea acestora depinde de substanţa de contrast folosită, iar costul celor două flacoane de ultra-vist se ridică la 200 de lei, o sumă imposibilă pentru pacientă şi familia ei.

Soţii Oprea mulţumesc doamnelor care i-au ajutat cu cele necesare pentru spitalizare şi au rugămintea la oamenii cu suflet şi posibilităţi financiare să-i ajute cu banii necesari realizării examenului tomograf.

Pe numele Elenei Viorica Oprea, Crucea Roşie a deschis un cont la Raiffeisen Bank. Pentru înlăturarea oricăror dubii în privinţa apelului umanitar, reporterii Radio Campus au vorbit cu cadrele medicale de la Institutul Oncologic Fundeni, unde femeia este înregistrată.

Clementina Tudor

1 comentariu

  1. Exact ce spunea ministrul de finante ” Cei cu pensii mici ies primii din sistem”(adica mor si nu mai primesc pensia pt. care au cotizat o viata intreaga), tot asa si in cazul celor care nu au bani pt. medici si tratamente (mor si statul face economie la buget).
    Cui ii mai pasa?
    Sunt in functii isi ingroasa conturile si restul dumnezeu cu mila.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.