AJOFM – fii informat!

0

fii infoAngajaţii şi angajatorii atât din ţară cât şi din străinătate vor avea de anul acesta o pagină web de întâlniri şi discuţii.
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa implementează în colaborare cu Departamentul de Ocupare Spania un parteneriat de consiliere şi informare asupra accesului lucrătorilor pe piaţa muncii din Uniunea Europeană, asupra riscurilor muncii la negru, condiţiilor de acordare a indemnizaţiei de şomaj, completarea formularelor europene de angajare, precum şi drepturile şi obligaţiile părţilor unui contract.
În acest sens, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi colaboratorii din rândul angajatorilor pot accesa pagina www.fii-informat.ro pentru a afla informaţii despre cursurile de calificare, ofertele de lucru actuale şi pregătirea profesională a solicitanţilor. De asemenea, site-ul va ava o rubrică “sondaj de opinie” unde vor fi expuse părerile celor implicaţi în selecţia pe piaţa muncii din România şi ţările membre Uniunii Europene.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.