Ajutor APIA pentru fermieri

0

15 noiembrie este termenul limită până la care Centrul Judeţean Ialomiţa al Agenţiei pentru Plăţi şi Intrevenţie în Agricultură primeşte cererile de ajutor pentru măsura 2.1.5. – plăţi privind bunăstarea animalelor – pachetul B, pentru păsări.
Ajutorul este acordat fermierilor care îşi asumă voluntar angajamente pentru o perioadă de cel puţin cinci ani, începând 16 noiembrie.
Purtătorul de cuvânt al APIA Ialomiţa, Silvia Niculae, subliniază că solicitanţii pot fi proprietarii de ferme de păsări, care sunt dispuşi să investească în bunăstarea animalelor şi îndeplinesc criteriile de eligibilitate.
Cererea de ajutor va fi completată on-line de către solicitant, prin accesarea site-ului www.apia.org.ro. După completarea on-line, cererea se tipăreşte şi se depune la sediul Agenţiei, însoţită de o serie de documente obligatorii pentru acceptarea acesteia.ază a fi livrat la abatorizare în perioada 16 octombrie 2012 -15 octombrie 2013. În cazul în care beneficiarul nu are livrări către abator pentru categoriile de găini ouătoare sau găini din rase grele, se estimează efectivul mediu anual.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.