Ajutor pentru Andreea

1

Campania de întrajutorare a elevei de 16 ani din Slobozia, diagnosticată cu tumoră la piciorul drept continuă săptămâna aceasta la Grupul Şcolar “Alexandru Ioan Cuza”.

Elevii claselor a XI- a A şi D organizează săptămâna aceasta o expoziţie cu vânzare, cu scopul de a strânge mai mulţi bani pentru intervenţia chirurgicală de urgenţă programată în Italia. 

În prima zi, elevii de la “Cuza” au reuşit să vândă colegilor jucăriile pe care le păstrau ca amintire de când erau mici, prăjituri făcute de mamele lor în weekend şi desene din colecţiile personale. Chiar dacă în prima zi au reuşit să strângă doar 180 de lei, expoziţia cu vânzare va continua şi mâine, începand cu orele 12. 

Tot pentru Andreea, miercuri, în Sala de Festivităţi a Grupului Şcolar “Alexandru Ioan Cuza” va avea loc o reprezentaţie de teatru, iar banii obţinuţi din vânzarea biletelor vor fi donaţi în contul deschis la Raiffeissen Slobozia, pe numele mamei ei, Claudia Niculescu.

Suma necesară pentru intervenţia chirurgicală este de 10 mii de euro. Până în prezent, în contul în lei RO 43 RZBR 00000 600 11 00 33 96, s-au strâns aproximativ 90 de milioane de lei vechi. Data limită pentru strângerea banilor este  28 mai.

Clementina Tudor 

1 comentariu

  1. Imi pare nespus de rau ca dupa atatea eforturi, Andreea nu mai este printre noi.Am fost 8 ani in aceeasi clasa,dar….poate ca are mai multa liniste acolo decat a avut aici….Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.