Al optulea egal pentru Unirea Slobozia

0

unirea-slobozia-448x305

Unirea Slobozia continuă şirul rezultatelor neconcludente în campionatul ligii secunde de fotbal. Deşi au dominat copios, elevii antrenorului Marin Dună nu au reuşit să se impună sâmbătă în meciul jucat pe teren propriu contra Farului Constanţa, echipă angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării.
Scorul final, 1-1, a fost stabilit în urma golurilor înscrise de Ibrian în minutul 30, la o fază în care fundaşul oaspeţilor, Drugă, a avut o contribuţie esenţială, respectiv Săceanu servit excelent din lovitură liberă de Sergiu Popescu.
Autorul golului Unirii şi-a mai trecut în cont şi o bară în minutul 58, iar pe lista cu mari ocazii şi-au mai trecut numele Stan, Macare, Florea, Mihalcea şi Daniel Gheorghe.
În urma remizei din etapa a douăzeci şi şaptea Unirea Slobozia, cu doar 26 de puncte în palamares, a coborât pe poziţia a şaptea în clasamentul primei serii şi va încerca să recupereze din punctele irosite în ultimele meciuri sâmbăta viitoare în deplasarea la ocupanta ultimei poziţii, Dinamo II Bucureşti, iar peste încă o săptămână acasă, în compania actualei vecine de clasament ACS Buftea.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.