Alexandru Stoica a depus jurământul de primar

8

foto: Laurențiu Ștefan

Sub ochii şi cu susţinerea camarazilor de partid, Alexandru Stoica a depus pentru a doua oară, consecutiv în două luni, jurământul de primar. La începutul lunii Mai el a fost numit primar interimar al Sloboziei, iar la sfârşitul lunii Iunie a fost învestit în funcţia de edil şef.
Reţinut în gesturi şi atent la declaraţii, Alexandru Stoica a mulţumit alegătorilor şi a precizat că a început să înţeleagă responsabilităţile noii funcţii publice în care a fost validat.
Alexandru Stoica a cuantificat la scrutinul din 10 iunie opţiunile a 10.000 de alegători din totalul de 23.000 de voturi exprimate.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

8 comentarii

  1. sa sprijiniti echipa de fotbal unirea anu care vine si sa cautati investitori si sa formatii o galerie sa sustina echipa cu tot ce trebuie steaguri , steaguri de gard, tobe fumigene, etc cu respect !

  2. din pacate domn’ admin de sit, vei ajunge asemenea lui Robert Turcescu, adică un “făcător” de LAUDATIO pentru USL (prioritar PSD), asta concomitent cu prezentarea din alte unghiuri nerealiste a tuturor contracanditatilor lor (dupa caz chiar si PNL).

  3. Auditul, ce se mai aude cu…auditul? ,,danut” pune ochii pe audit si masturbeaza-te pana ce ti se face un ochi rosu si unul galben!

  4. Mi se rupe de audit.Astept sa l suspende pe smintitol de Basescu si apoi sa votam trimiterea lui in fata justitiei.Intreaba l pe Teculescu de audit…ca d aia l ai votat.

  5. “Când vezi pe cineva cum câștigă puterea, modul în care o câștigă, gândește-te cum va proceda, ce va face, când va trebui s-o cedeze!”- Cristian Tudor Popescu, adresandu-se dobitocilor ca ,,danut”.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.