Alexandru Stoica – primar la Slobozia

17

foto: Florin Floreanu

Primăria Slobozia este reduta cea mai râvnită de competitorii politici din Ialomiţa. Rezultatele parţiale ale numărătorii paralele făcută de PSD îl indicau azi noapte câştigător detaşat în municipiul reşedinţă de judeţ pe Alexandru Stoica. Pe locurile doi şi trei au oscilat Gabi Ionaşcu şi Mădălin Teculescu.
Din aceeaşi numărătoare paralelă, USL a câştigat Consiliul Local Slobozia cu mai multe voturi decât la primar. Rezultatele finale vor fi comunicate de Biroul Electoral Judeţean la orele prânzului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

17 comentarii

  1. Ooo brad frumos….o brad frumos ….cu cetina acum verde….de n o rezolvi cu apa o sa ti ia foc cetina….si te rog sa ma crezi domnu Sandu….ca daca nu ne explici problema ..cu termene si solutii de rezolvare….o sa fie rau….mai ales c ai fost si decident de la psd in golania asta cu alimentarea din subteran.Sa nu crezi domnule Stoica ca o sa ti suporte cetateanul vreun fel de aroganta sau minciuna!Eu unu…as vrea sa i rup gatul lui basescu cu mana ce te a votat….dar e greu la nivelul asta…..Si ai grija cum ne administrezi Sandule …sa n ajungi la dna in locul la altii!!!Si vezi in ce jocuri te bagi si cu apa(menajera)de la Urban ce se vrea cesionata.Daca era Ionascu candidat usl…nu ppupati votul meu si la alti cetateni scarbiti de pdl.M ati pagubit rau de tot ,voi psd cu apa….dar daca intr o luna tu si consiliul nu cereti scuze si nu prezentati istoria mizeriei de apa si solutiile ce le propuneti…o sa aveti probleme…..si te rog sa ma crezi ca vorbesc serios daca am lasat cantarile in ciuda pdlistilor …sa ti atrag atentia CA PANA LA toamna inainte de alegeri ,S o rezolvi cu apa ca altfel o sa belesti oaia n pod:))))

  2. Cu Ionascu a fost cum a fost dar cu Stoica am belit…. Veti vedea ca am avut dreptate si asta cat de curand. Vom bea apa potabila cand or termina si statia de epurare. Adica deloc.
    Zic io ….

  3. fara cuvinte………………………
    Ne-am ales singuri soarta.
    Incep sa cred in Dumnezeu si sa ma rog pentru noi .
    Doamne pazeste-ne !!!

  4. Asa, de ce nu zice nimeni nimic de minciuna leprelor securiste ca Madalin Teculescu a dat mita la Bora si a fost arestat IN ZIUA CAND OAMENII VOTAU!!! Arestat, pentru 29 zile, a fost primarul uslas de la Movilita- pentru dare de mita! N-o sa va ajute Dumnezeu, psdistilor, uslasilor de doi bani, fara pic de caracter! Acum ca ,,ecologista” si-a facut ,,jocul”-platit bine, banuiesc, ASTEPTAM APA POTABILA IN SLOBOZIA!

  5. Florin, multumesc pentru observatie, iata erata: ,,Asa, de ce nu zice nimeni nimic de minciuna leprelor securiste, ca Madalin Teculescu…” Cat despre faptul ca ,,moi” crede ca in 10 iunie 2012 a candidat Basescu 2…ce sa mai zic: UN IDIOT care nu stie ca pd-l a condus RO pe cand aceasta era in recesiune, iar acum tara este pe crestere economica. Sa vedem uslasii, cand urmatorul VAL DE RECESIUNE va matura din nou Europa! Din pacate, nu mai este mult pana atunci…

  6. Ca si manifestarile pe care le afiseaza ” de manelist ” tot asa va fi condusa si primaria . Ce e mai rau de-acum incolo va veni .

  7. In urma faptei ,,jurnalistei” petronela moroianu, de a-l denigra public pe candidatul Madalin Teculescu, in ziua alegerilor, mergand pana la a minti public ca liderul API a fost arestat, ramane o duhoare de mort neimbalsamat de radu paros…

  8. Vaaai ce minciuna…..unde o fi invatat Paros tehnicile astea de dezarmare a electoratului?La ce partid portocaliu a fost Paros?Da o fotografie cu Petronela mike!!!Cred ca i si frumoasa nu doar desteapta!!!

  9. paros a mintit tot timpul ,a calcat pe cadavre(vezi viteza economica a ambulantelor care trebuiau sa ajunga la urgenta majora si denigrarea personalului serviciului de ambulanta din slobozia si nu din toate orasele ialomitei unde exista ambulante.)denigrarea s-a facut cu ajutorul asa zisei prese bine platite de portocaliul inverzit de ciuda!rusine pasule! ocupa-te de ce sti tu mai bine sa faci:inhumari.lasa-i pe oamenii instruiti sa salveze vieti! tu nu obti nimic din aceasta activitate ,nici macar propaganda electorala!rezultatul pe care l-ai obtinut la alegerile locale ar trebui sa te faca sa te retragi din viata politica daca ai avea simtul realitatii!dar cum mai sunt partide la care nu ai fost inscris!!!…poate diaconescu te accepta!vezi-ti de cosciugele tale!

  10. Sunt foarte sigur ca STOICA va face treaba ,sa vazut cum a organizat psd-ul.Organizatia psd ialomita cred ca este cea mai ordonata .disciplinata.etc….NU SE BATE DIN PALME ,sunt ani de munca ,stiti toti dar nu recunoasteti !Intamplator il cunosc foarte bine (orasul este mic)nu sunt membru psd ,este foarte tenace si cred ca toata lumea stie ca din planul doi nu poti arata foarte mult,asta apropo de comentariile vis a vis de vice primar.

  11. nu o sa votez nici o data psd sau usl ………de la revolutie am fost condusi de ei si am fost furati……au pus tot la pamant…….ce a facut basescu a fost bn ……a pus la punct coruptia …si multe altele……suntem un judet de psd -isti care nu vrem sa deschidem ochi de loc…..suntem condusi de hoti regret amarnic

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.