Aliona Suvac este noul director la Ambulanţa Ialomiţa

7

aliona suvac

Ambulanţa Ialomiţa are un director nou. La conducerea Serviciului medical de prim ajutor a fost numit medicul Aliona Suvac, mâna dreaptă a fostului manager.
Imediat după Crăciun, Paros Radu a primit o dispoziţie de încetare a raporturilor de muncă, datată chiar în ziua în care a adus de la Cluj două ambulanţe pentru serviciul judeţean.
Noul manager, medicul Aliona Suvac, este interimar şi urmează să susţină examenul de ocupare a funcţiei de conducere, conform uneia dintre directivele lui Raed Arafat. În ultimii 10 ani, toţi directorii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au fost interimari.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. Sub dictatura psd multe vom suferi…buna chestia cu schimbarea chiar in ziua cand erau aduse cele doua ambulante; si mai buna cresterea taxelor de pod, de la Giurgeni si Cernavoda, dupa cresterea preturlui energiei electrice!

  2. sa le fie rusine moldovenilor… nici nu aveau unde sta si acum s-au imbogatit din banii romanilor. Dr. de la ambulanta este in stare sa omoare oameni nu sa-i ajute numai ca sa-i fie ei bine. Rusine pentru ceea ce a facut dar intotdeauna roata se intoarce si o sa pice pina la vara

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.