Alt ministru la agricultură

0
Reprezentanţii fermierilor ialomiţeni vor alt ministru la agricultură, care să discute politicile de subvenţionare cu organizaţiile de producători recunoscute la nivel naţional, a sindicatelor şi patronatelor din agricultură şi industria alimentară.
Preşedintele Asociaţiei Cultivatorilor de Cereale şi Plante Tehnice Ialomiţa, Marian Nedu, apreciază că actualului ministru îi sunt indiferente greutăţile agricultorilor:
“politicienii nostri s-au cam obisnuit sa stea in liniste si pace pe posturile pe care sunt. In uniunea europeana politicienii ii reprezinta pe cei care i-au trimis acolo; ai nostri… le este foarte bine sa stea linistiti sa nu aiba probleme. Ei isi rezolva problemele lor, de fapt.”
În opinia preşedintelui LAPAR, Nicolae Sitaru, ministrul Mihail Dumitru trebuie schimbat cu  un specialist care să cunoască situaţia din agricultură şi care nu a mai deţinut această funcţiei: “Tabara este un bun cunoscator al problemelor agriculturii, a mai fost un mandat scurt ministru al agriculturii, cred ca ar fi potrivit pentru functia asta, dar sunt si alte optiuni. Pe noi nu ne intreaba nimeni.”
Pentru ca domeniul agriculturii să nu mai fie cenuşăreasa preocupărilor guvernamentale, fermierii ialomiţeni îşi doresc la conducerea ministerului un reprezentant din branşă, cu o mare susţinere politică.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.