Altă încurcătură de subiecte la examenul de bacalaureat !

2

De data aceasta s-au dat greşit subiectele la informatică iar confuzia s-a petrecut la centrul de examinare de la Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Slobozia. Afectati sunt elevii de la 3 clase de real ale Grupului Scolar Alexandru Ioan Cuza din Slobozia.
Ca si in cazul  încurcăturii de la Liceul de Artă, unde o clasa a fost avantajată cu subiecte de un grad de dificultate mai redus la matematică, de data aceasta 35 de elevi au primit subiecte mai usoare, de la profilul stiintele naturii.
Elevii si părinţii au fost prelucraţi la inspectorat de un reprezentant al ministerului educaţiei, cum că subiectele sunt corespunzătoare programei şcolare şi că este în interesul lor ca lucrările să rămână neschimbate. În schimb, absolvenţii claselor a XII a de la profil matematică informatică apreciază că subiectele primite au fost foarte grele.

Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

UPDATE: pentru elevii implicati  care au dorit, examenul la informatica a fost repetat sambata la ora 08:00, cu subiectele de rezerva.

2 comentarii

  1. comunicatul de presa e ca de obicei mincinos !
    vina e in totalitate a Comisiei de evaluare din cadrul CNMV Slobozia.
    variantele sunt aiurea fata de programa si din acest motiv toti absolventii ce au primit variante gresite vor repeta examenul sambata 02 iulie 2011 ora 8,00.
    asteptam cu interes si prezenta mass-mediei la acest “circ”.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.