Alte ţigări confiscate

0
Accizele mari la ţigarete, precum şi veniturile tot mai mici ale ialomiţenilor, au făcut ca vânzarea pachetelor la colţ de stradă să devină un fenomen.
Contrabanda cu ţigări a luat amploare în Ialomiţa, la fiecare control fiind descoperite cartuşe întregi cu ţigări de provenienţă străină neaccizabile în România.
Ultima captură a poliţiştilor a fost făcută în municipiul Feteşti, unde au găsit peste 57.000 de ţigarete de contrabandă.
Judecătoria Feteşti a emis o autorizaţie de percheziţie în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii feteşteni, în cooperare cu Garda Financiară.
Aceştia au efectuat verificări simultane la două puncte de lucru ale unei societăţi comerciale cu sediul social în Feteşti şi o percheziţie la domiciliul administratorului firmei, din aceeaşi localitate, despre care existau indicii temeinice că achiziţionează şi deţine, în vederea comercializării, ţigări de contrabandă.
În urma percheziţiei, la domiciliul administratorului – o femeie de 37 de ani, au fost găsite 2.841 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova, Rusia şi Ucraina, iar la unul din punctele de lucru ale societăţii au fost găsite deţinute, în vederea comercializării, 32 de pachete de ţigări de acelaşi fel.
Întreaga cantitate de ţigări fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar administratorul a fost amendat cu 500 de lei. De asemenea, în conformitate cu prevederile legale, Garda Financiară a dispus închiderea magazinului unde au fost găsite ţigările la vânzare, pentru o perioada de 3 luni de zile.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.