Alții la butoane

5

foto: Florin Floreanu

Impunerea senatorului UNPR Ion Toma pe lista candidaţilor USL din Ialomiţa a determinat supărarea multora dintre membrii filialei judeţene a PSD.
Cel mai afectat de această schimbare este Liviu Cazan, care, după candidatura la primăria Urziceni, fusese desemnat de organizaţia social democraţilor ialomiţeni pentru a intra în competiţia politică din colegiul 3 Amara-Căzăneşti, la Camera Deputaţilor.
Preşedintele Silvian Ciupercă a declarat că este supărat de această întorsătură de situaţie, dar are garanţia că PSD Ialomiţa va rămâne o echipă: “propunerea PSD Ialomita pentru cele 4 colegii, stiti bine ca l-a cuprins si pe Liviu Cazan. Este suparat; a inteles, insa, ca nu este decizia PSD Ialomita, care il sustine in continuare; si el este langa aceasta echipa si va participa in aceasta campanie”.
În numele stabilităţii guvernamentale post alegeri, UNPR a reuşit să impună candidaţi în 18 organizaţii PSD din ţară.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Pd-listii au furat la greu. Dar daca astia ne baga pe gat toate relicvele si refuzatii o sa luam pe drecu’ la alegeri.
    Daca cineva imi spune ce a furat Tinel , atunci il votez pe “nepatatul” si “Cocolino”- Toma din Olt.

  2. Evident, cel ce-si spune ,,contele de monte cristo” se mai prezinta si drept ,,danut”- altfel nu se explica Imbecilitatea de a considera PD-L vinovat de ceea ce i s-a imtamplat lui Liviu Cazan. Draga Liviu, cand te ametesteci cu porcii, trebuie sa-ti placa si laturile care ti se pun inainte…

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.