Amânarea amânarii

0

Protestul magistratilor amâna înca o data desemnarea câstigatorului licitatiei pentru seviciul de salubritate de la Urziceni. Licitatia a avut loc în luna iunie, iar rezultatul acesteia, care dadea drept câstigatoare societatea comerciala Grup salubrizare Urbana S.A. a fost contestat în instanta de Romprest Service S.A., firma în spatele careia se afla finantatorul echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, Cristi Borcea. Societatea bucuresteana a invocat modul în care a fost alocat punctajul pentru fiecare participant la licitatie.

Primaria municipiului Urziceni a atacat la rândul sau în contencios decizia instantei de anulare a licitatiei, ultimul termen la care partile trebuiau sa se prezinte în fata Curtii de Apel Bucuresti fiind 14 septembrie.

Urmatorul termen în litigiul dintre primaria Urziceni si Romprest este 26 octombrie. Pâna atunci, serviciile de salubritate în oras sunt asigurate de Urban, care este obligata de contract sa deruleze contractul aflat în derulare pâna la desemnarea noului operator de salubritate.

Robert Viorel Dinca

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.