Ambulanţele care au ieşit astăzi la solicitări au fost oprite în trafic pentru control

7

foto: Florin Floreanu

O echipă de la ministerul sănătăţii şi inspectori ai Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, s-au postat într-un filtru pe bulevardul Chimiei, în dreptul Consiliului Judeţean, unde au oprit toate maşinile de salvare care plecau sau se întorceau din curse.
Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Paros Radu, precizează că, în urma verificărilor, doi şoferi şi un ambulanţier au fost sancţionaţi pentru lipsa documentelor de identitate, folosirea nejustificată a girofarurilor şi forţarea trecerii pe culoarea roşie a semaforului.
Campania Ministerului Sănătăţii urmăreşte siguranţa pacientului în trafic şi a început astăzi în 5 judeţe din ţară.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. Nu pot decat sa ma bucur de aceasta actiune. Soferii de pe ambulanta, pe varianta foloseau doar girofarurile, dar cand intrau pe Chimiei porneau sirenele. erau smecheri ei, ca aia din Bucuresti care carau lenjerie cu toate semnalele pornite. Prostia lor, o platim noi ceilalti soferi.
    Zic io …

  2. Bravo, toate ambulantele sa nu mai treaca pe rosu, sa nu mai foloseasca girofare si sirene,sa repecte limita de viteza, sa circule frate ca si celelate masini! Ce atata graba? Ca asa vrea unii sa ajunga mai repede? Toti ne grabim,asa ca sa astepte si ei!

  3. auzi rupita, as vrea sa te vad cum reactionezi cand cineva apropiat tie se afla pe targa. sa te vad cum reactionezi frate. si sa mai stai si cca 2 ore la upu sa te bage in seama cineva. o sa vreau sa vad comentariile tale pe gura ialomitei. tare sunt curios ce ai de spus. eu is patit asa ca nu mai dau din gura ca tine. am invatat sa apreciez unele lucruri.

  4. Vorbiti fara sa tineti ca in ambulanta pot fi rudele voastre. Nu stiu daca s-ar intampla asa ati mai zice sa stea la semafor.
    Sa va fie rusine, macar ca ganditi asa.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.