Ambulanţele de la Feteşti şi Ţăndărei sunt obligate să alimenteze cu motorină de la Slobozia

2

ambulanta zapada

Noul contract de achiziţii carburant încheiat la nivel naţional de ministerul sănătăţii pentru serviciile judeţene de ambulanţă prevede ca furnizor Luk Oil, fără ca firma să deţină pompe în toate oraşele în care există staţii de salvare.
Aşa se face că, de la 1 februarie, toate cele 4 maşini din Staţia Feteşti şi cele 3 de la Ţăndărei sunt obligate să alimenteze cu motorină de la Slobozia. Pentru un plin de combustibil, o ambulanţă de la Feteşti pierde o oră şi jumătate din programul de lucru şi consumă în van 15 litri de motorină.
Puşi în faţa faptului împlinit, reprezentanţii de la Ministerul Sănătăţii au promis găsirea unei soluţii pe care responsabilii din teritoriu o aşteaptă de o săptămână. În opinia preşedintelui Casei Judeţene de Sănătate, Mihai Geantă, rezolvarea ţine de găsirea unui al alt furnizor.
Actualul contract este în vigoare până la sfârşitul anului şi a fost atribuit pe criteriul ,,preţul cel mai scăzut“ fără a se ţine cont de acoperirea pe care o are firma în ţară. Ultimul contract încheiat de Serviciul Judeţean  de Ambulanţă a fost în decembrie 2013, pentru o lună, la o valoare totală de 121.000 lei. 
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro    

EDIT:

Catre, 
GURA IALOMITEI.COM
Ca raspuns la articolele dumneavoastra legate de alimentarea cu combustibil a ambulantelor din substatiile Tandarei si Fetesti, Serviciul Judetean de Ambulanta Ialomita va informeaza ca incepand cu data de 19.02.2014 ambulantele din substatiile mai sus mentionate vor alimenta la statiile Rompetrol de la Chirana si Fetesti.
Va multumim pentru corecta informare a cititorilor.
Conducerea SAJ Ialomita

2 comentarii

  1. Caz clar de prostie in funcții cu salariu de la buget. Cei care au semnat acest contract sunt doar suspecți de inteligență. Nu-i așa, nene Sacoșă?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.