Ambulanţierul bătut este sub supraveghere medicală în spital

1

Ambulanţierul bătut sâmbătă seara la Vlădeni se află sub supraveghere medicală, internat la spitalul din Feteşti. La câteva ore de la agresare, Petruş ADAM a acuzat dureri acute la cap şi abdomen, motiv pentru care medicii au decis investigaţii suplimentare şi repauz total.
Managerul serviciului judeţean de ambulanţă, Paros Radu, spune că echipele de prim ajutor au fost în dese rânduri bruscate, dar niciodată ca acum.
În general, rudele sau aparţinătorii unor pacienţi, nemulţumiţi din varii motive, îşi descarcă furia înjurând personalul medical şi chiar aruncând cu pietre în maşinile de ambulanţă. Cazul de la Vlădeni este primul din Ialomiţa în care asistenta şi ambulanţierul au fost agresaţi fizic.
Cei 7 bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile. Agresorii au vârste între 17 şi 44 de ani şi au fost aduşi în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Slobozia.
Imediat după cercetarea de la faţa locului, inspectorul principal de poliţie Ştefan Mihăilă a precizat că gradul de implicare a agresorilor în scandal urmează a se stabili în cadrul anchetei. În scandal sunt cercetate 10 persoane dintre care 3 minori, toţi membri aceleiaşi familii din Vlădeni.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedent
Articolul următor

1 comentariu

  1. Acu n-ar fi frumos ca nemultumitului sa i se ia darul, adica Ambulanta sa-si faca o baza de date cu d’astia si la urmatoarea solicitare sa le zica pas? Au contribuit vreodata, cu ceva, in toata viata lor, acesti “cetateni”, la bunul mers al comunitatii, de-si permit sa fie nemultumiti de servicii scumpe primite gratis?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.