Amical Unirea Urziceni

0

Unirea Urziceni a bifat ieri prima victorie în seria de partide amicale din cele două stagii de pregătire ale verii. În cantonamentul de la Braşov, campionii României s-au antrenat pentru confruntările cu Steaua, Dinamo, Rapid sau Barcelona, în compania unei echipe din campionatul judeţean braşovean, Înfrăţirea Hărman.

Braşovenii au fost victime sigure iar scorul final, 4-1, a fost consfinţit în urma unei duble marca Onofraş, urmată de golurile marcate după pauză de Bruno Fernandes şi Rusescu. Pentru braşoveni a punctat Nazare în finalul primei reprize.

Dan Petrescu i-a folosit în prima repriză pe Grigore, Matei, Mehmedovici, Miatovici, Brandan, Onofraş, Ricardo, Apostol, Milovici, Todoran şi Dănălache. După pauză, între buturile Unirii a revenit Tudor, iar jucători de câmp au fost Nicu, Galamaz, Fernandes, Bordeianu, Frunză, Pădureţu, Paraschiv, Rusescu, Daniel Stan şi Bilaşco.

Următorul amical, FC Unirea îl va disputa sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul ,,Ilie Oană’’ din Ploieşti, în compania divizionarei secunde Petrolul.

Robert Viorel Dinca

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.