Anchetatorii au plecat de la spital cu 18 dosare de documente şi telefonul de serviciu al directorului Berbece

1

FLR_4103

Percheziţiile de la spitalul judeţean au durat 10 ore ! 
În urma controlului, anchetatorii de la DNA au plecat aseară cu 18 dosare cu documente referitoare la contractele încheiate în perioada 2012-2014, dar şi cu telefonul de serviciu al directorului Adrian Berbece.
Managerul interimar apreciază că toată cercetarea se face în urma unor sesizări, iar miza ar fi postul de conducere a spitalului judeţean de urgenţe din Slobozia:
audio Adrian BERBECE
Percheziţiile de la cele 3 instituţii publice, Consiliul judeţean, Spitalul judeţean şi ADR Sud Muntenia îl au ca numitor comun pe preşedintele Silvian Ciupercă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro 

1 comentariu

  1. O să mai vină  DNA, după jurist și manager….ca să vacanteze posturile, să le fie la alții concursul mai ușor:)) Da, identificăm în discursul lui Berbece destule elemente comune cu cel al lui Ciupercă…..existența unui denunțător și libertatea acestuia ca cetățean în acest demers legat de viitorul concurs, folosirea oamenilor legii în jocuri politice:)) Băi da ce repede s-a molipsit cu pesedism, tânărul manager :)) Totuși de presă n-a zis nimic, așa că poate fi salvat dacă scapă nearestat:))

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.