Andreea s-a intors acasa

0

Adolescenta din Slobozia, operata luna trecuta in Italia pentru o tumora la piciorul drept, s-a intors acasa si a inceput terapia de recuperare.

In urma interventiei chirurgicale din Italia si cu ajutorul ialomitenilor care au donat pentru ea, Andreea are acum o proteza la piciorul drept iar in cateva luni va putea merge singura.

Cea mai mare dorinta a fetei este sa inceapa la toamna scoala in acelasi an cu colegii ei. Cateva dintre prietene si profesorul diriginte au vizitat-o astazi pe Andreea, acasa la Slobozia.

Andreea Varzaru este eleva la Liceul Pedagogic din Slobozia si a fost operata pe 16 iunie la o clinica din Milano. Fata si mama ei s-au intors saptamana trecuta din Italia direct la un spital din Bucuresti, pentru continuare curelor de chimioterapie.

Acum Andreea este acasa si le multumeste tuturor celor care au fost alaturi de ea. Interventia chirurgicala din Italia a costat 10 mii de euro, bani stransi in campaniile de intrajutorare pornite de colegii ei de clasa. Conform schemei de tratament, urmatoarea sedinta de chimioterapie va fi facuta pe 11 august la Bucuresti.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.