Angajaţii Administraţiei Financiare Căzăneşti se pregătesc de navetă la Slobozia

0

De la 1 iulie, cei 14 salariaţi ai unităţii fiscale orăşeneşti vor lucra în cadrul Administraţiei Financiare Slobozia. Ei au primit preaviz prin care au fost înştiinţaţi că posturile le-au fost desfiinţate de la Căzăneşti şi înfiinţate la Slobozia. Acesta este doar primul pas al reorganizării administraţiilor fiscale iar, pentru a-şi păstra slujbele, salariaţii unităţii de la Căzăneşti sunt dispuşi să facă naveta indiferent de condiţiile de distanţă, timp sau vreme nefavorabilă.
Virgilia ION are 53 de ani şi lucrează în finanţe de 13. Zi de zi, femeia a ajuns la program cu o jumătate de oră înainte de deschiderea unităţii, iar de la 1 iulie ia în calcul naveta cu trenul sau cu autobuzul.
Unitatea fiscală din Căzăneşti a fost înfiinţată în 1993 ca Percepţie Rurală, pentru ca în 2000 alături să se deschidă şi o Trezorerie, şi transformate în Administraţie Financiară a oraşului Căzăneşti.
Unitatea deservea 13 localităţi, dintre care Grindu şi Sfântu Gheorghe vor trece la administraţia din Urziceni, iar celelalte la Slobozia.
Închiderea administraţie fiscale Căzăneşti îi va afecta şi pe agenţii economici de zonă, societăţi mici, care vor avea de făcut un drum mai lung.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.