Angajaţii din instituţiile subordonate Consiliului Judeţean Ialomiţa vor intra într-un program de instruire

3

DSC_6823

Angajaţii din instituţiile subordonate Consiliului Judeţean Ialomiţa vor intra într-un program de instruire, pentru creşterea eficienţei serviciilor publice.
Proiectul, în valoare de un milion de lei, este finanţat din fondul social european, la care se adaugă mici contribuţii guvernamentale şi locale.
Preşedintele Silvian Ciupercă a precizat la lansarea sesiunii că principalele ţinte ale programului sunt profesionalizarea şi fidelizarea angajaţilor din aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean şi celorlalte instituţii subordonate:
audio Silvian CIUPERCA
Perioada de implementare a proiectului este de 17 luni, iar cursurile vor începe în luna martie a anului viitor şi se vor desfăşura în afara judeţului. Coordonatorul echipei de management, Ilie Cioacă, punctează importanţa organizării sesiunilor de instruire la distanţă de locul de muncă:
audio Ilie CIOACA
Conform proiectului, numărul participanţilor la cursurile de instruire este de 167.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Daca nu stiati cum e treaba cu bugetarii USL, sa va spun: fosta secretară de la PNL a liderului liberal Eduard Hellvig a ajuns, în numai un an de la intrarea în Guvern pe filieră politică, şefa Serviciului Anticorupţie din Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Dacă liberalul Eduard Hellvig a adus-o în Guvern pe Ioana Maria Ardelean, ca şefă de cabinet, ministrul PSD Liviu Dragnea a promovat-o coordonatoarea serviciului din Minister care supervizează achiziţiile şi cheltuirea fondurilor publice şi europene, chiar dacă nu are experienţă în domeniu. Mai mult, în prezent este reprezentanta satatului în Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de Investiţii şi în cel al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Construcţii, Urbanism şi Dezvoltare Teritorială Durabilă. “O recomandă vocea şi talentul”, a comentat Dragnea, întrebat ce calităţi are angajata MDRAP pentru postul pe care îl ocupă.
    Ioana Maria Ardelean vine din Bistriţa, are 29 de ani, a absolvit Comunicare şi Relaţii Publice, la SNSPA şi a făcut cursuri postuniversitare la Universitatea din Bucureşti, la catedra UNESCO. După absolvire, a fost angajată la PNL, la cabinetul secretarului general Eduard Hellvig. Dincolo de consilierea liderului PNL, nepoata Corneliei Ardelean Archiudean, la rândul său cântăreaţă de muzică populară, este interpretă de folclor. Primul primului album de muzică populară, ’Cânt să-mi stâmpăr inima’’, şi l-a lansat în 2012, la Palatul Parlamentului, în salonul oficial al Senatului.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.