Angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică Ialomiţa sunt în focurile controlului de la minister

2

În urma interpelării deputatului Marian Neacşu, privind situaţia incertă a calităţii apei la Slobozia, o echipă de la Ministerul Sănătăţii verifică activitatea DSP-ului în controlul, monitorizarea şi autorizarea sursei subterane de apă.

Pânâ la finalizarea anchetei, autorităţile judeţene dispută priorităţile în investiţii pentru rezolvarea problemelor cu apa din municipiului reşedinţă de judeţ.

Prefectul Mădălin Teculescu apreciază că prioritar trebuie să se facă modernizări la staţia de tratare a apei, motiv pentru care a refuzat să mai facă front comun cu municipalitatea în solicitarea de bani din fondul special pentru intervenţii al Guvernului.

Rezultatele corpului de control al ministerului sănătăţii vor fi făcute cunoscute cel mai probabil de Prefectură într-o conferinţă de presă. Deocamdată, Direcţia de Sănătate Publică Ialomiţa este singura instituţie care nu a transmis Instituţiei Prefectului cănd şi unde desfăşoară întâlnirile cu presa locală.

Clementina Tudor

2 comentarii

  1. Unii bârfitori spun că zilele trecute dl. Ionaşcu ar fi fost luat la “mişto” cu legume în Kaufland când a fost observat că îşi cumpăra apă ambalată. Să fie oare adevărat? Spuneţi-ne şi nouă.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.