Angajatii spitalului judetean de Urgente din Slobozia au ramas fara primele de stabilitate

0

În timp ce salariatii de la Urziceni si Tandarei au intrat în posesia suplimentelor salariale, unitatea medicala din Slobozia si, partial, cea din Fetesti, sunt în imposibilitatea de a onora primele de stabilitate.

În schimb, spitalul judetean de urgente este cu platile la zi, spre deosebire de unitatile medicale din Urziceni, Tandarei si Fetesti, care însumeaza 10 miliarde de lei datorie la furnizori.

Directorul Casei Judetene a Asigurarilor de Sanatate, Mihai GEANTA, spune ca pentru perioada urmatoare, decontarea serviciilor medicale si plata retributiilor lunare depind de suplimentele de la buget.

La spitalul judetean de urgente din Slobozia lucreaza circa 600 de salariati. Cuantumul primei de stabilitate se ridica la 8 miliarde de lei vechi.

Directorul Casei Judetene de Sanatate precizeaza ca demersurile facute la casa nationala de sanatate vizeaza suplimentarea fondurilor pentru ultimele luni ale anului.

În Ialomita, pentru acoperirea tuturor cheltuielilor cu spitalele în lunile octombrie si noiembrie, necesarul se ridica la 100 miliarde de lei.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.