ANL 2009

0

Tinerii slobozeni apelează în număr mare la primărie, pentru acordarea locuinţelor de tip ANL în regim de chirie, însă oferta rămâne mică.

La această dată, la serviciul de Urbanism sunt depuse peste 800 de cereri pentru doar 84 de locuinţe ANL. Viceprimarul municipiului, Valentin Băcanu, spune că, din păcate, tinerii care au depăşit vârsta de 35 de ani nu mai pot beneficia de o locuinţă de la stat, chiar dacă au depus cerere de mai mulţi ani.

Cele 84 de locuinţe de tip ANL sunt situate în zona Nordului. Pentru a intra în posesia unei locuinţe cu chirie, tinerii trebuie să îndeplinească o serie de criterii, printre care: la momentul acordării locuinţei să nu aibă 35 de ani, să nu posede locuinţă proprietate personală şi să lucreze în Slobozia.

Primăria Slobozia va recepţiona lucrarea în prima lună a anului viitor, chiar dacă blocul va fi terminat de constructor la finele acestui an, tocmai pentru ca şi tinerii care vor depune o cerere anul acesta să beneficieze de aceste locuinţe de tip ANL.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.