Antrenorul israelian Ronny Levi a fost astăzi prezentat oficial la campioana României, Unirea Urziceni

0

Succesorul lui Dan Petrescu pe banca tehnică a Unirii s-a declarat bucuros şi onorat în acelaşi timp că a fost ales să antreneze echipa. Levy consideră misiunea de a duce Unirea mai departe ca pe provocarea vieţii sale: ,,E o mare provocare pentru mine dar ştiu ce pot şi sper să fac o figură frumoasă. Tot ce le cer jucătorilor e să fie adevăraţi profesionişti, să fie o echipă bine organizată cu un joc tactic bun. Bineînţeles că disciplina este şi ea foarte importantă pentru mine. Sper să continuăm şi în retur evoluţiile bune pe care echipa le-a avut în Liga 1 şi mai ales să facem faţă în Europa League unde ne aşteaptă un adversar redutabil’’ .

Antrenorul în vârstă de 43 de ani a semnat cu gruparea ialomiţeană  un contract valabil pentru un an şi jumătate, contract care i-ar putea rotunji contul cu şase sute de mii de euro, mai ales dacă va duce din nou echipa în competiţiile europene intercluburi. Ronny Levy a cunoscut succesul la Maccabi Haifa, club cu care a castigat 3 titluri consecutive în Israel, în perioada 2004-2006. După două sezoane mai putin reuşite la Haifa, Levy a ales să plece la Maccabi Petah Tikva, echipă cu care a semnat un contract valabil un sezon si jumatate.

Levy va fi secondat pe banca tehnică a Unirii de către Gabriel Caramarin, în timp ce Eugen Nae va fi antrenorul portarilor campioanei.

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.