Anul acesta, serbările de Crăciun din scoli si gradinite se vor desfăşura fără participarea parinţilor

0

Din cauza răspândirii virusului AH1N1, Ministerul Educaţiei a transmis Inspectoratelor Şcolare o informare prin care recomandă directorilor de unităţi şcolare şi preşcolare să nu mai organizeze serbările de sfârşit de an cu părinţii.

Recomandarea a fost făcută încă de la începutul anului şcolar, iar nota vizează în special unităţile frecventate de copii mici, care au imunitatea scăzută.

Cu toate acestea, nici o grădiniţă nu renunţă la spectacolele de Crăciun. Părinţii şi educatoarele au găsit şi soluţii: vor închiria un cameraman care va multiplica filmarea, pe care o va înmâna fiecărui părinte, contra unei sume de bani.

Anul acesta vacanţa de Crăciun vine mai devreme, din cauză că se intră în vacanţă cu o săptămână mai devreme, cadrele didactice fiind obligate la câteva zile libere fără plată.

Astfel, la Grădiniţa numărul 3 cu program prelungit din Slobozia, Moş Crăciun vine astăzi cu sacul plin de dulciuri şi jucării. Cel mai trist este pentru copiii care vor participa pentru prima dată la o astfel de serbare, dar şi pentru părinţii care vor rata prima serbare a miculilor lor, alături de MOŞ.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.