Care vrei să-ţi speli nişte păcate?

3

Ionuţ Bogdan Ţiulică în vâstă de 1 an şi 3 luni, din Urziceni, are nevoie disperată de ajutor.

Născut fără esofag şi cu grave probleme de sănătate, copilul a suferit până acum două operaţii, una dintre ele de extirpare a unui rinichi. Doar o lună îl mai desparte de operaţia de construcţie de esofag, operaţie care i-ar putea salva viaţa. Părinţii au nevoie de doar 2.000 de lei. Cei care vor şi au posibilitatea să-l ajute pe Bogdan, pot lua legătura cu mama sa la numărul de telefon 0767.256.120 sau pot suna la redacţia Radio Campus, telefoane 0243255111 şi 0730.173.222.

La Raiffeissen Bank a fost deschis un cont pentru donaţii pe numele Mariana Ţiulică: RO24RZBR0000060011641125.

3 comentarii

 1. Anuntul umanitar este un strigat de disperare si oamenii cu dare de mana sau oameni saraci cu suflet mare fac donatii, fiecare dupa puterea financiara.
  Intrebarea: “Care vrei sa-ti speli niste pacate?” este dea dreptul ridicola.
  Nu toti cei care reactioneaza la suferintele semenilor, au neaparat pacate atat de mari, incat sa spere ca printr-un asemenea gest vor scapa de ele.

  • fiind vorba de o suma relativ mica, am zis ca poate fi donata dintr-un foc de unul cu dare de mana – deci potential “pacatos” (numai bugetarii fac bani fara sa calce pe de laturi). era o gluma, oricum, poate deplasata – mi se mai intampla…

 2. Am fost cam acid,scuze.
  Insa de curand am fost intr-un spital din Bucuresti si mi s-a reconfirmat ceea ce stim cu totii, ca daca nu ai bani poti sta acasa si sa mori linistit(e mai indicat).
  Atunci cand nu ii ai si viata depinde de acei bani, ori ce suma poate patrea extrem de mare.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.