Apă pentru Urziceni

0

Operatorul regional de apă-canal Ecoaqua Călăraşi a încheiat astăzi o nouă etapă a campaniei prin care promovează programul de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din oraşele pe care le deserveşte în Ialomiţa şi Călăraşi.
La Urziceni a fost amplasat în zona parcului Teoharie un cort unde responsabilii de proiect le-au dat întâlnire celor interesaţi de stadiul lucrărilor.
În ceea ce priveşte stadiul lucrărilor, directorul sucursalei Urziceni a Ecoaqua, inginerul Constantin Niculae afirmă că acesta este avansat. Practic, ultimele obiective ale investiţiei, staţia de epurare şi ce a de tratare a apei sunt singurele la care se mai lucrează în prezent, ceea ce înseamnă că cel mai târziu în vara anului viitor, reţeaua nouă de apă-canal va fi complet funcţională la Urziceni: “calitatea apei se imbunatateste. Ca mai sunt perioade cand apar probleme de turbiditate, sa stiti ca sunt inerente – este normal ca noul sistem sa poarte ramasitele celui vechi, si aceasta mizerie se evacueaza incet, mai ales in conditiile in care consumurile de apa sunt foarte mici”.
Până la această oră, investiţia în proiectul de extindere şi reabilitare a reţelei la Urziceni se ridică la aproximativ 25.000.000 de euro.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.