Apă plată (reloaded)

2

DSC_8612

Noua staţia de tratare a apei din municipiului Slobozia a fost pusă în funcţiune, iar până la sfârşitul lunii aprilie autorităţile locale garantează apă potabilă la robinetele consumatorilor.
La inaugurarea instalaţiilor moderne de tratare, primarul Alexandru Stoica a precizat că sincopele care vor mai apărea în reţeaua de distribuţie vor fi exclusiv din cauza lucrărilor de schimbare a conductelor, fără a mai influenţa însă calitatea apei:
audio APA1
Specialiştii care au lucrat la proiectul staţiei de tratare a apei de la Slobozia susţin că la acest moment locuitorii municipiului reşedinţă au apă sigură şi de calitate. Profesorul Marin SANDU explică de ce sursa subterană este preferabilă celei de suprafaţă:
audio APA2
Investiţia în staţia de tratare a apei la Slobozia se ridică la 10 milioane de lei, la care a contribuit şi Consiliul Judeţean. Preşedintele Silvian Ciupercă precizează că finalizarea obiectivului a ţinut de priorităţile asumate de autorităţile locale şi judeţene:
audio APA3
Deocamdată, edilii oraşului exclud creşterea preţului la apă şi susţin că vor să menţină costurile la valoarea actuală, pentru a vinde apă accesibilă în toată zona peri-urbană a municipiului Slobozia.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.