Apa: termene prelungite

2

Termenele pentru reabilitarea reţelei de distribuţie a apei şi modernizarea staţiei de tratare la Slobozia au fost prelungite până la sfârşitul anului viitor.
La recomandarea Institutului Naţional de Sănătate Publică Bucureşti, Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică Ialomiţa a prelungit termenele pentru reabilitarea staţiei de tratare şi înlocuirea reţelei de distribuţie a apei în Municipiul Slobozia.
Măsura a fost luată cu respectarea condiţiei menţinerii programului de monitorizare a calităţii apei şi informării populaţiei asupra parametrilor de potabilitate, concomitent cu reabilitarea reţelei de distribuţie.
Pentru înlocuirea în totalitate a conductelor de oţel cu conducte de PE şi reabilitarea staţiei de tratare conform recomandărilor din studiul realizat de Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti, data limită este 30 decembrie 2012.
Înlocuirea instalaţiilor interioare la unităţile socioculturale din municipiul reşedinţă de judeţ se va face până la 30 martie 2013.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Iata cat de repede se schimba termenele aruncate public de catre primar: ieri spunea ca pana la sfarsitul anului se termina modernizarea statiei de tratare (lucru de care ma indoiam printr-un comentariu sub stirea respectiva) ca iata, azi amana termenul cu un an. De prisos sa mai spun ca am temeri ca se va incadra si in acest termen (acum se afla la stadiul in care se organizeaza licitatia de atribuire a lucrarii…).

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.