Apel la transparenţă pentru executivul primăriei Slobozia

7

teculescu-madalin

Executivul Primăriei Slobozia este somat public de consilierul local PDL, Mădălin Teculescu, să depună rapoartele de activitate pentru deplasările pe care le-a făcut în China, Macedonia, Bulgaria, Turcia şi Portugalia.
Conform reglementărilor în vigoare, pentru orice plecare în străinătate cu delegaţie de serviciu trebuie să se prezinte în 30 de zile un desfăşurător al programului de lucru. În caz contrar, precizează fostul prefect de Ialomiţa, banii cheltuiţi se vor imputa.
Mădălin Teculescu a mai spus că în iureşul deplasărilor în străinătate, Primăria Slobozia a rămas pentru câteva zile fără nici un reprezentant al executivului la serviciu, întrucât atât primarul cât şi viceprimarii se aflau în delegaţii. Lipsa rapoartelor de activitate pentru vizitele de lucru poate fi sancţionată şi de Instituţia Prefectului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. Este irecuperabil …Medelinul…..mare jmecherie să înşiri pe-o foaie un program))Dar ce să faci cu ţăranul de la Sf Gheorghe…şi ghiolbanul penal din Ion Roată))Ăştia-s iubăreţii şi nemernicii produşi şi crescuţi de satana de Băsescu))) Nu iubesc psdul…dar urăsc tot ce vine de la pdl….chiar am uitat de nenorocirea de pdsr,după guvernarea portocalie!!! Lasă-ne Medeline…Ura şi la gară…bidonul şi la ţară…ţărane cu ochii lăcrimoşi!!! URĂSC PDL!!!!!!!

  2. Si ca sa nu uiti de psd ,Musoiu , presedinte executiv psd si vicepresedinte CJ si-a trimis mama in Franta in excursie cu autocarul CJ si pe banii CJ , vacanta de trei saptamini ! Se pare ca i-a decontat si diurna !!! Saraci si cinstiti !!!

  3. Cretinul asta de ,,danut” nu stie nimic, de pilda, despre schimbul de terenuri, (400 mp, zona A-primaria stoica=psd) cu cetateanu’ cornescu (400 mp, zona C); idiot ai fost, bai ,,danut”, idiot ai ramas- daca nu era Teculescu mai retragea stoica mincinosu’ psd proiectul de pe ordinea de zi?

  4. Du-te Bazile-n..gârlă,cu tot cu Teculescu!! Dacă primăria va avea nevoie de terenul ăla…o să-l cumpere la preţul evaluat acum…dar sunteţi proşti rău pdliştii, n-aţi înţeles schema psdistă…s-a propus un schimb de terenuri, s-au făcut evaluări cu un expert agreat de primărie…schimbul de terenuri a picat în şedinţa CL, dar evaluarea rămâne….deci dacă primăria are nevoie de terenul lui Cornescu,îi plăteşte preţul din evaluare))) Adică voi,pdliştii,credeţi că ştiţi toate ingineriile…uite că la asta nu v-a dus capul))Şi dacă-l expropriază pe Cornescu…tot banii din evaluare o să-i ia))

  5. Schimbul de terenuri nu a picat, mincinosule! Proiectul respectiv de hotarare a fost retras de initiatorul lui, strans cu usa de oamenii cinstiti! Evaluatorul o fi auzit de Procuratura? Chiar n-or mai fi condamnati penali prin Slobozia, pentru evaluari masluite? Io stiu ca DA, sustinator al hotilor! Cu cat te plateste stoca, mai incompetentule, ca sa-i sustii magariile?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.