APIA Ialomiţa informează

0

APIACentrul Judeţean APIA  informează că au fost încheiate „Convenţii privind finanţarea capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţilor curente” pentru a veni în sprijinul beneficiarilor Măsurii de ,, Plăti privind bunăstarea animalelor – Porcine.
Potrivit acestor convenţii, A.P.I.A. emite, la cererea solicitantului, o adeverinţă prin care confirmă că s-a depus cerere de ajutor pentru Măsura 215 în perioada 14 ianuarie – 15 februarie 2014 aferentă Anului II de angajament, Sesiunea a II-a de depunere precum si suma în Euro, reprezentând 30% din valoarea sumei solicitate în cererea de plată.
Fondul de Garantare a Creditului Rural S.A. – IFN si Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici si Mijlocii S.A. – IFN garantează 80% din valoarea creditului contractat de fermier.
Banca are obligaţia să informeze beneficiarii privind obligaţia de a suporta contravaloarea dobânzilor, diferenţele de curs valutar, comisioanele bancare şi de garantare ce decurg din aceste credite.
Reprezentanţii APIA Ialomiţa atrag atenţia şi recomandă potenţialilor beneficiari interesaţi să îşi aleagă Creditorul numai după un studiu atent al condiţiilor de creditare impuse de fiecare Bancă pentru a obţine condiţiile de împrumut cele mai avantajoase şi care se potrivesc cel mai bine profilului exploataţiei sale.        
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.