Aproape 900 de buletine în două zile

2

jkkjjkjkkj

Aproape 900 de acte de identitate au fost eliberate în weekend-ul primului tur de scrutin, în Ialomiţa.
Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Ialomiţa a eliberat în zilele de 1 şi 2 noiembrie peste 800 de cărţi de identitate pentru cetăţenii care au dorit să voteze dar care nu aveau buletinul în vigoare. De asemenea au primit cărţi de identitate dar provizorii, 17 persoane care nu au depus la dosar toate documentele necesare. Reprezentanţii instituţiei atrag astfel atenţia ialomiţenilor care au drept de vor pentru turul doi al alegerilor prezindenţiale, că actele de identitate trebuie să fie în termen valabil legal şi să nu fie deteriorate iar dacă solicită preschimbarea acestora în regim de urgenţă în ziua votării, trebuie să prezinte toate documente necesare.
Programul de lucrul al serviciilor publice comunitare locale de evidenţă a persoanelor din judeţ se va desfăşura sâmbătă, 15 noiembrie, de la ora 8 la 16 iar duminică, în ziua alegerilor, cetăţenii ialomiţeni pot cere preschimbarea buletinului de identitate între orele 8 şi 21.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. 1. Intr-adevar,buletinul de identitate se preschimba,dar cu el se poate vota si nu se preschimba la urgenta, fiind in termen de valabilitate.B.I.-uri mai au cei cu termen nelimitat (batraneii), doar C.I.-urile mai pot expira in 2014.Sunteti un site respectabil,asa cum nu mai vorbim de zece mii lei,ci de un leu, asa si cu "buletinul" (eventual la meteo…)

    2. Directia Judeteana de Evidenta a Persoanelor IL nu elibereaza C.I.-uri, acestea sunt eliberate doar la serviciile locale,respectiv serviciile locale de la Slobozia,Urziceni,Fetesti si Tandarei.

    3.Cum pot cere preschimbarea cartii de identitate la ora 21, duminica?!? Au ciocan si nicovala,acolo? Chiar si asa, luand supersonicul, unde mai votez la 21.01?

  2. eu cred ca ,,buletin“ a devenit un termen generic pt actul de identitate asa cum pantofii sport se numesc ,,adidaşi“ . si exemple mai sunt destule pentru produsele care s-au identificat cu o marcă. termos, de asemenea…dar, pe fond sunt corecte cele semnalate, numai că şi prea multă rigoare strică la transmiterea mesajului public. este pt. oameni, nu pt. instituţii.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.