Aproape de unul singur

1

viitorul axintele - fotbalialomita.blogspot

foto: fotbalialomita.blogspot.com

Etapa a cincisprezecea a campionatului Ligii a treia de fotbal a consemnat revenirea în teren a liderului autoritar al clasamentului, Viitorul Axintele. Într-o serie a doua devastată de retrageri din competiţie, ialomiţenii şi-au consolidat vineri prima poziţie după ce s-au distrat cu echipa a doua a Sportului Studenţesc, scor 4-0.
Practic, după cum au evoluat ostilităţile în teren, se poate afirma fără teama de a greşi că Robu i-a bătut singur pe ,,studenţi’’ acesta reuşind o ,,triplă’’ în minutele 19, 51 şi 63. Fătu şi-a trecut şi el numele în caseta meciului cu golul de 3-0, înscris în minutul 54.
În aceeaşi etapă Rapid Feteşti a câştigat la ,,masa verde’’ cu 3-0 confruntarea cu CSM Focşani, după ce vrâncenii s-au retras din campionat. În urma disputării etapei a cincisprezecea, Viitorul strânge 34 de puncte în timp ce Rapid Feteşti e pe nouă cu doar 14 puncte acumulate.
Etapa viitoare feteştenii au din nou pauză competiţională iar Viitorul Axintele joacă în deplasare la Râmnicu Sărat.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. informeaza-te mai bine inainte sa scrii articole sportive…..sau pe tine nu te verifica nimeni?vezi ca rapid fetesti are 20 de puncte si e pe locul 7……cautati-va un redactor mai bun sau macar verificati articolele pe care le scrie….

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.