Aproape toţi angajaţii Direcţiei Financiare Ialomiţa vor primi sporurile pentru luna august

4
În urma negocierilor dintre liderii de sindicat şi ministerul de finanţe, 390 de salariaţi din administraţia financiară Ialomiţa şi-au căştigat dreptul la stimulente pentru luna august.
Liderul de sindicat al finanţiştilor, Nicu Stan, spune că deşi planul lunii august a fost depăşit cu aproape 5 procente, numai angajaţii care au realizat sarcini suplimentare vor beneficia de stimulente.
Rezultatele discuţiilor de ieri au fost doar pentru suplimenetele salariale din lunile august şi septembrie. Liderul de sindicat apreciază că, pentru a nu se mai acorda suplimente salariale, criteriile de compentenţă se vor înăspri.
Sindicaliştii pregătesc un miting al bugetarilor în ziua votării moţiunii de cenzură.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Sindicalistii pregatesc un miting al bugetarilor, in ziua votarii motiunii la initiativa carlanului ponta…ciudat ca functionarii fiscali nu cer salarii mai mari ci revenirea la STIMULENTE. Acordarea acestora, in lipsa unei grile de performanta profesionala deschide usa tuturor abuzurilor. De mult timp, eficienta si competenta nu mai conteaza deloc, fondul de stimulente nefiind inclus in trecut in bugetul Ministerului de Finante la capitolul ,,cheltuieli cu personalul”, devenind astfel o modalitate NETRANSPARENTA, pe criterii clientelare. Pe aceste venituri angajatii nu plateau contributii de somaj, iar pana in 2008 (traiasca psd) nu au platit nici un fel de contributii. Secretare, sefii de birou, directorii, secretarii de stat, expertii, contabilii, soferii, bufetierele, chiar si femei de serviciu, NEVASTA marelui lider sindical vasile marica-toata lumea era stimulata pe criterii arbitrare. Cum numarul angajatilor Ministerului de Finante trece de 30.000 (interesant, ei si politistii n-au fost atinsi de aripa restructurarii) stimulentele au ajuns la circa 35 milioane koko PE TRIMESTRU. FMI a cerut curmarea devalizarii bugetului statului de catre aceste coropisnite iar Guvernoiu s-a executat prompt, UITAND sa includa stimulentele in salarii (ar fi fost si destul de greu si delicat de facut, zic eu); asa ca multi carora bancile le-au acordat imprumuturi CONSIDERAND STIMULENTELE VENITURI FIXE s-au trezit ca nu mai pot plati ratele…trist! Astept ca sindicalistii, bugetarii din Ministerul Finantelor, sa sustina din toti rarunchii LEGEA SALARIZARII UNICE. In caz contrar voi deduce ca fac parte din TRIADA: sov-sindicalisti-psd. Nu uitati, eu lucrez in domeniul privat!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.