Apropierea inceperii anului scolar s-a facut deja simtita in librarii

0

 Desi mai este o luna de zile pana cand clopotelul va anunta inceputul anului scolar 2008-2009, copiii inca merg in tabere iar temele pentru vacanta stau in teanc pe birou , pentru ca mai e destul timp pana pe 15 septembrie; in librariile din Slobozia insa, caietele au luat deja locul jucariilor din rafturi.Care sunt preturile, ce spun vanzatorii dar si potentialii cumparatori, aflam de la Elena Oancea:

audio goana dupa rechizite

Ghiozdane, penare, caiete, pixuri si manuale, toate sunt acum la discretie pe rafturi pentru ca deocamdata parintii nu se ingramadesc sa le cumpere. Vanzatorii spun ca preturile sunt acceptabile pentru toate buzunarele insa recunosc ca este prea devreme; spun ca au adus totusi rechizite de acum tocmai pentru a se evita aglomeratia din primele saptamani ale lunii septembrie.
Asadar mai e doar o lună până la începerea anului şcolar şi librăriile s-au aprovizionat cu toate cele necesare, numai că părinţii nu se grăbesc, deocamdata testeaza piata, vad preturile si apoi aleg.
Vanzatorii spun ca anul acesta au aparut si noutati astfel incat si cei mai pretentiosi copii sau parinti vor avea de unde alege.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.