Arbitrati de Trefoloni

0

După ce au pierdut cu el la centru în meciul de debut în Liga Campionilor, 0-2 cu Sevilla, jucătorii Unirii Urziceni vor fi din nou ,,fluieraţi’’ de italianul Matteo Simone Trefoloni. Federaţia Română de Fotbal a dat curs cererii înaintate de oficialii echipei campioane, ca în următoarele două meciuri de pe teren propriu să fie arbitraţi de brigăzi din străinătate, iar Comisia Centrală a Arbitrilor a apelat la brigada italiană condusă de Trefoloni. La cele două tuşe vor oficia Mauro Tonoli şi Andrea Padovan.

Trefoloni are 38 de ani, este tehnician dentar şi arbitru FIFA din 2004. Italianul a purtat noroc celorlalte echipe româneşti pe care le-a mai arbitrat până acum. Cu el la centru, Steaua a câştigat cu 1-0 partida jucată cu Galatasaray în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, în timp ce Rapid a scos un 0-0 la Atena cu Panathinaikos în grupele Cupei UEFA.

Reamintim că Unirea Urziceni revine din pauza competiţională vineri seară, de la ora 18,30 când va juca pe teren propriu cu FC Vaslui, în cea de-a doua partidă din cadrul etapei zecea din Liga 1.

Robert Viorel Dinca

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.