Are balta peşte

1
Aproape 300 kg de peşte au fost confiscate de poliţiştii ialomiţeni, în două zile.
Prima captură au făcut-o poliţiştii slobozeni, când au identificat pe raza cartierului Slobozia Nouă două persoane care vindeau peşte, fără a deţine documente legale de provenienţă.
În autoturismul slobozeanului de 24 de ani, poliţiştii au găsit cantitatea de 110 kilograme peşte fitofag, despre care tânărul susţinea că a cumpărat-o de la o persoană pe care nu o cunoaşte şi că nu poate justifica cu documente provenienţa acesteia.
Cea de-a doua captură de peşte a fost făcută de la un constănţean de 35 de ani, care a fost depistat de poliţişti în timp ce transporta cu o autoutilitară 117 kilograme peşte de diferite specii, fără autorizaţie sanitar-veterinară.
Un alt constănţean a căzut în năvodul poliţiştilor ialomiţeni, pe raza localităţii Mihail Kogălniceanu, în timp ce oferea spre vânzare 81 de kilograme de peşte din specia caras.
Pe numele bărbaţilor au fost întocmite dosare penale şi au fost emise amenzi,  iar peştele a fost confiscat şi predat unităţilor sanitare în vederea acordării avizelor veterinare în vederea revânzării, dar de data aceasta cu acte în regulă.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.