Arhitectul oraşului a fost judecat în lipsă în consiliul local Slobozia

3

Alexandru Lorand Bereczk a fost acuzat de incompetenţă şi rea voinţă în activitatea profesională din cadrul primăriei.
Consilierul local UNPR, Sorin Brânză, a adus la cunoştinţa consiliului şi executivului primăriei o plângere a unei firme din Călăraşi, care acuză că arhitectul Lorand Bereczk a măsluit atribuirea unei lucrări publice în favoarea iubitei sale.
Tirul acuzelor a fost completat de consilierul PSD Emil Constantinescu, care susţine că specialiştii din oraş se plâng de probitatea profesională a arhitectului primăriei.
Cetăţenii care au avut treabă la serviciul de urbanism au mai reclamat că au fost puşi să plătească taxe suplimentare în conturile Uniunii Arhitecţilor din România, ceea ce excede cadrului legal.
Arhitectul Primăriei se află în concediu, iar consilierii locali aşteaptă întoarcerea acestuia, pentru a li se prezenta un raport privind o deplasare pe care a făcut-o în interes de serviciu, în Germania.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Acest Branza poate sa ne spuna cum a ajuns el repede asa consiler municipal…pentru ca nu am auzit inainte sa fi activat in vreun partid….sau probabil a platit locul lui mitica sau nica ( amindoi sunt buni de asa ceva)……..si Emil Constantinescu..nu este incompatibil…cine vorbeste de alti arhitecti locali ? ”rade ciob de oala sparta” !

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.