Artiştii români – mai scumpi decât cei străini

0

Artiştii muzicali din România sunt mai scumpi decât trupele consacrate din străinătate. Pentru recitalurile de la Amara, organizatorii au de ales între interpreţi ale căror onorarii variază de la 500 la 10.000 euro, pentru recitaluri cuprinse între 30 şi maxim 60 de minute. Cei mai scumpi artişti români sunt Ştefan Bănică Jr, Loredana şi Holograf, ale căror tarife sunt duble faţă de SONIQUE şi cu 2.000 de euro mai mari decât Dr. Alban, La Bouche, London Beat, Samantha Fox, şi SNAP.
La întâlnirea cu presa, privind propunerile pentru recitalurile de la ediţia cu numărul 45 a festivalului, primarul Victor Moraru a precizat că pe lângă onorariile practicate, artiştii români mai au o ,,calitate“ şi anume sunt foarte ocupaţi.
Pentru prezentator propunerile avansate au fost Gina Pistol, Liana Stanciu şi Gabriel Cotabiţă. Reprezentanţii Radio CAMPUS au propus pentru recitalurile din acest an la festivalul tinereţii pe Loredana, Angela Similea, Bere Gratis, Vunk, Animal X, Alex Velea, Kamelia şi George Hora. Alegerea artiştilor se va face în funcţie şi de celelalte propuneri, dar mai ales de disponibilitatea acestora în perioada 3-5 august, când se va avea loc cea de–a 45-a ediţie a festivalului de la Amara.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.