Asistentele şi infirmierele de la spitalul Ţăndărei au bătut astăzi drumul pe la toate autorităţile de la judeţ pentru a afla unde vor merge în continuare la lucru

0

Salariatele au completat cererile de redistribuire pe posturi similare la spitalele din Slobozia şi Feteşti. Asistentele şi infirmierele au refuzat din start posibilitatea de a se transfera la spitalul din Urziceni, iar acceptate au fost numai câteva cereri pentru unitatea medicală din Feteşti.
După ce au aflat că spitalul de urgenţe din Slobozia nu-şi permite preluarea de personal suplimentar, asistentele şi infirmierele de la Ţăndărei au mers la Casa Judeţeană de Sănătate pentru a primi un răspuns la situaţia lor. În lipsa surselor de finanţare, spitalul din Ţăndărei rămâne închis iar salariaţii lui, în aer. Administraţia din Ţăndărei aşteaptă mâine un răspuns de la instanţă de judecată unde s-a contestat decizia ministerului sănătăţii privind închiderea spitalului după ce unitatea a fost dată în administrare autorităţilor locale.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.