Asociaţia Sportivă Municipală Urziceni – a cincea încercare

0
Consiliul local al municipiului Urziceni se reuneşte luni în şedinţă ordinară cu un singur punct pe ordinea de zi. Miza întâlnirii o constituie şi de astă dată constituirea asociaţiei sportive municipale care ar urma să funcţioneze pe lângă Primăria Municipiului Urziceni.
Aceasta este cea de-a cincea încercare a executivului de a-şi pune în aplicare proiectul, după ce în precedentele întâlniri ale legislativului, consilierii democrat-liberali, susţinuţi de cei ai PSD şi PNG, s-au abţinut de la vot blocând astfel proiectul.
Motivul invocat de consilierii care au dat vot de blam a fost acela că în perioada actuală, de recesiune economică, o astfel de investiţie se justifică doar dacă nu implică finanţare de la bugetul local. Aceştia au solicitat ca proiectul asociaţiei să fie însoţit de un statut şi de un regulament de funcţionare. S-a solicitat, de asemenea, posibilitatea ca asociaţia să aibă personalitate juridică, astfel încât administratorii ei să poată răspunde direct de modul în care se vor achita de sarcinile ce le vor reveni.
Şedinţa de luni este publică şi se va desfăşura cu începere de la ora 16,00 în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Urziceni.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.