Astăzi a fost inaugurat bazinul de înot de la Slobozia

4

_DSC6038

Lucrările au început în urmă cu mai bine de patru ani şi, după o serie de amânări, bazinul acoperit de înot este gata pentru a fi dat în folosinţă elevilor care vor să facă performanţă în acest sport sau cetăţenilor care doresc o alternativă de petrecere a timpului liber.
Preşedintele Consiliului Judeţean, Silvian Ciupercă, a precizat în cadrul festivităţii de inaugurare că bazinul de înot reprezintă deschiderea către un nou stil de viaţă:
audio Silvian CIUPERCA
Prezent la Slobozia, deputatul Marian Neacşcu a vorbit despre dificultăţile întâmpinate în continuarea construcţiei bazinului de înot de la Slobozia:
audio Marian NEACSU
În opinia vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Ştefan Muşoiu, bazinul de înot la standarde înalte oferă copiilor şansa de a face performanţă:
audio Stefan MUSOIU
Bazinul acoperit de înot are 25 de metri lungime, 1,8 metri adâncime, cinci culoare departajate, şi a costat peste 40 de milioane de lei. Costurile de întreţinere se ridică la aproape 10.000 de euro pe an.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. azi 14 noiembrie domnul Magearu Virgil liderul sindicatului SNFP de la finante Ialomita a vorbit cu aproape toti salatiatii individual si i-a indemnat sa voteze cu Ponta. cum se numeste aceasta actiune ?

  2. Sindicatele nu mai sunt demult sindicate,sunt vandute puterii dupa cum bate vantul.Bai,tara de nenorociti si de tradatori ai semenilor lor ca la noi cred ca mai rar vezi.Sindicatele in occident sunt o forta in interesul celor pe care ii reprezinta,la noi sunt o alta fata a mafiei.Sunt de scuiat in fata toate jegurile astea

  3. In apa bazinului plina de clor, am sa las intai sa se scalde armata PsCdR, in speranta diminuarii membrilor acestora. Sper sa nu supar pe nimeni. SI mai in primavara am sa imi bag si eu bilele in apa.ic io ….

  4. Nu vedem noi bine sau e vorba de mai bine de 400 miliarde de lei vechi? E vorba de o greseala sau au ridicat astia o piramida si nu stiam noi? Plus gradinile Semiramidei.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.