Astăzi este sedinţă de consiliu judeţean

0
Autorităţile locale din Ialomiţa aşteaptă şedinţa consiliului judeţean pentru repartizarea unor sume defalcate din veniturile la bugetul de stat.
Funcţie de alocările primite, edilii elaborează proiectele de buget pentru 2011, şi au obligaţia de a face publice fondurile pe care le au la dispoziţie,  programele în curs de desfăşurare şi investiţiile urmărite pentru anul în curs.
Repartizarea sumelor pe bugetele locale ale unităţilor administrativ teritoriale se va face mâine, când Consiliul Judeţean se convoacă în şedinţă pentru adoptarea a 5 proiecte incluse pe ordinea de zi.
În discuţie va fi şi cadrul de implementare, monitorizare şi evaluare a strategiei de dezvoltare a judeţului Ialomiţa pentru următorii 9 ani.
Un punct aparte îl reprezintă documentaţia de atribuire şi numirea comisiei de evaluare a ofertelor pentru contractul de achiziţie publică de lucrări suplimentare la consolidarea spitalului judeţean de urgenţe.
Prima întâlnire a consilierilor judeţeni din 2011 este programată astăzi la Centrul Cultural Unesco din Slobozia, cu începere de la orele 15.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.