Astazi Sorin Oprescu va vizita judetele Ialomita si Calarasi

4

La ora 9.00 candidatul la Presedintia Romaniei isi va incepe vizita la Fetesti unde se va intalni cu sustinatorii si va vizita Spitalul Municipal, fabrica de confectii si firma Orhideea.

La ora 11.00 Sorin Oprescu va putea fi intalnit la Slobozia, in Piata Agroalimentara (Piata Mare), apoi va urma deplasarea la Amara, dupa care isi va continua vizita la Brancoveni si Calarasi.
Ora 19.00 va consemna revenirea la Slobozia unde Sorin Oprescu va tine un discurs inserat in spectacolul sustinut de Voltaj, Play & Win, Nicolae Furdui Iancu, Nicu Paleru, Axinte de la Vacanta Mare, Tavi Colen de la Talisman si altii.

Spectacolul va incepe la ora 17.30 in Piata Revolutiei.

Elena Oancea

4 comentarii

  1. Am fost aseara la spectacolul din Piata Revolutiei din Slobozia, unde la ora 19 era asteptat d-nul Sorin Oprescu, dar nu a mai ajuns, fiind scuzat de Axinte, spunand ca a trebuit sa ajunga la emisiunea “Nasu” de la B1 Tv. Nu am stat mult la spectacol si odata ajunsa acasa, am dat pe B1, numai ca la “Nasu” erau trei invitati dar nici unul dintre ei nu era d-nul Sorin Oprescu. Ce sa intelegem?

  2. A avut o absenta motivata. Il asteptam oricum si in restul tarii, pentru a-i putea arata ca suntem alaturi de el. Basescu se prabuseste sub ”pumnul” lui Oprescu in fiecare zi, iar lovitura de gratie va sosi in ziua alegerilor. Hai Romania!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.