Atac la ţigări

0

Un recidivist şi un minor din Feteşti şi-au făcut stocuri de ţigări, brichete şi cartele telefonice, fără a cheltui vreun leu – ghinionul lor că pe lângă magazinul de unde “se aprovizionau” au trecut poliţiştii.

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 3, o echipă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Feteşti a prins în flagrant doi tineri din localitate, la scurt timp după ce aceştia sustrăseseră mai multe bunuri nealimentare din vitrina unui magazin amplasat în Piaţa Agroalimentară din localitate.

Cu ocazia controlului corporal efectuat asupra suspecţilor, cu vârste de 14 şi repectiv 20 de ani, au fost găsite mai multe pachete de ţăgări, brichete şi cartele valorice de telefonie mobilă, în valoare de aproximativ 150 de lei.

Prin extinderea cercetărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul de 20 de ani, recidivist, este şi făptuitorul altor 3 furturi din locuinţe, comise în perioada 2006 – 2009, aflate în evidenţele cu autori necunoscuţi ale Poliţiei. De asemenea, acesta este suspectat de comiterea altor 7 infracţiuni de furt din societăţi comerciale, locuinţe şi autovehicule, fapte la care există indicii că ar fi participat şi băiatul de 14 ani.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, dar şi în vederea recuperării prejudiciului creat.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.