Atacatorii taximetristului din Slobozia, tăiat la gât duminică noaptea, au fost reţinuţi cu propunerea de arestare preventivă

2

Inculpatul MATAC CONSTANTIN-MARIAN se face vinovat pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la tentativă la omor calificat deosebit de grav şi tâlhărie, iar inculpatului SUHAI STAN CORNEL,este acuzat de tentativă de omor calificat deosebit de grav, tâlhărie şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.
În noaptea de duminică spre luni, în jurul orelor 0200, inculpatul Suhai Stan Cornel a aplicat o lovitură de cuţit în zona gâtului unui şofer de TAXI, după care, împreună cu Matac Constantin Marian i-au cerut părţii vătămate să părăsească autoturismul.
Ulterior, cu autoturismul condus de Suhai Stan Cornel, fără a poseda permis de conducere, cei doi inculpaţi au pornit spre Bucureşti. În urma unui accident ei au abandonat taximetrul şi au plecat cu cei 21 de lei pe care i-au găsit în maşină.
Victima lor a fost găsită la marginea satului Stejaru de o localnică şi transportată la spital. Luni unul dintre atacatori s-a predat, iar la scurt timp complicele lui a fost identificat. Ambii se află în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.